Zie hieronder ons à la carte menu.
‘Bij Ons’ in het restaurant zijn de menukaarten voorzien van uitgebreide allergeneninformatie.
Kom gezellig ‘Bij Ons’ eten, we houden rekening met alle dieetwensen- en restricties.
We zijn op maandag gesloten.
Voorgerechten
Brood
Biologisch brood met roomboter en tapenade
€ 6,95
Geitenkaas
Trio van geitenkaas; cheesecake met een bodem van roggebrood en gelei van rode port, macarons van geitenkaasmousse en croque-monsieur van geitenkaas
€ 9,75
Zalm
Huisgerookte Noorse zalm met gemarineerde rode kool, gefrituurde kappertjes en hollandaise-schuim
€ 10,25
Tonijn
Sashimi van tonijn met zoetzuur van komkommer, sesamtuiles en wasabi-mayonaise
€ 13,50
Eend
Dungesneden gerookte eendenborst met chips van schorseneren, gekonfijte kumquats en vanille-sinaasappelmayonaise
€ 9,95
Mattonella
Mattonella met gemarineerde beukenzwam, Blue de Wolvega en truffelaardappelchips
€ 9,95
Zwijn
Duo van wildzwijn; dungesneden coppa mezza en bitterballen van wildzwijn met perenchutney en mosterddressing
€ 9,95
Hert
Marbré van gerookte hertenham en rillette van hert met pastinaakcrème, aceto-uitjes en truffelmayonaise
€ 9,95
Soep
Schuimige pompoensoep met soldaatje van brie en roze peper
€ 7,50
Voorgerecht 'Bij Ons'
Proeverij van alle voorgerechten op één bord geserveerd
€ 19,95
Hoofdgerechten
Vegetarische proeverij
Taartje van shiitake en gruyère, pompoencake, ravioli met knolselderij en truffel en paddenstoelenbitterbal met sambalmayonaise
€ 19,50
Catch of the Day
Dagelijks wisselende seizoensvis
Dagprijs
Kabeljauw
Op de huid gebakken kabeljauwfilet met saus van zwarte knoflook
€ 19,95
Kip
Beter Leven maïshoenfilet met een tomaten-olijvensaus
€ 19,75
Eend
Hollandse eendenborst van de boerderij met een saus van Licor 43
€ 19,95
Zwijnshaas
In spek gewikkelde zwijnshaas met shiitake-saus
€ 19,95
Rund
Ierse diamanthaas met een rode wijn-mierikswortelsaus
€ 19,95
Hert
Hertenbiefstuk en hertensukade met truffelsaus
€ 23,50
Surf 'n' turf
Combinatie van krokant gebakken buikspek en grote garnalen met een Japanse sesamsaus
€ 21,95
Nagerechten
Kaas
Internationale kazen met een huisgemaakte chutney en gekarameliseerd notenbrood
€ 12,50
Chocolade
‘Death by chocolate’; marquise au chocolat, witte chocolade-Baileysmousse, chocolademacaron en chocolade-sinaasappel-sorbetijs
€ 8,50
Appel
Trio van appel; gekarameliseerde appeltaart, appel-rozijnloempia en appel-calvados-ijs
€ 7,95
Crème Brûlée
Crème brûlée van citroentijm met lemoncurd-ijs
€ 7,95
Stoofpeer
Sticky toffe taart van stoofpeer en speculaas met pecan-karamelroomijs
€ 7,95
Dessert 'Bij Ons'
Proeverij van onze nagerechten
€ 9,95
Koffie compleet
Koffie met koekjes en bonbons
€ 6,95